Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kaszinó Mágia

Friss topikok

  • Poppy Floe: Imádok blackjackezni a haverokkal, és alapvetően az alábbi játszó típusokat figyeltem meg a baráta... (2014.10.31. 16:57) Blackjack stratégiák

Év végi promóciók

2014.12.08. 15:45 Donáti Tamás

A 2014 év lassan a vége fele közeleg, és hamarosan eljön a pillanat, amikor a kaszinók elszámolnak és bemutatják az elmúlt év legjobb kampányait, legnagyobb nyerteseit és az év közbeni promóciók eredményeit. Emellett számos internetes kaszinó az év végére különleges promóciókkal kedveskedik hűséges játékosainak, akár visszatérő, akár új letétek esetén.

Az ez évi promóciós listákat az angliai online kaszinók vezetik, ahol olyan bónuszokat és tournamenteket fellelni, amelyek akár több ezer eurós nyereségeket is lehetővé tesznek egyetlen sikeres húzással.

Rendkívülinek ígérkezik a William Hill kaszinó és sportfogadó iroda ötlete, amely egyben karitatív és újszerű promóciót ajánl fel a játékosok számára.

Az év végi hatalmas, 50,000$ tounamentre jelentkező játékosok letétjeikkel automatikusan támogatnak egyet a  megjelölt karitatív egyesület közül, valamint emellett jogosultakká válnak a fődíj elnyerésére is, amely egy vadonatúj Macbook Pro.

Emellett a 10,000 $-os freeroll-ra jelentkezők között egy 5,000$ értékű főnyereményt oszt ki a kaszinó. A teljes freeroll díj tehát: 10.000 $ (5000 $-os nyereményalap + 5000 $ jótékonysági alap)

Szatellit játékokat és freerollokat minden játékos megtalál az esemény napján a William Hill Póker lobbyban a 10.000 $-os karácsonyi jótékonysági fülön dec. 23-án.

A freeroll fődíja $5,000 készpénz nyeremény, amely a szabványos William Hill hálózati kifizetési struktúra alapján kerül kifizetésre. William Hill Póker jótékonysági szolgálata 5000$ adományoz játékosai nevében, egy jótékonysági szervezet tagjának, az alábbi listából:

1. A Hunger Project - The Hunger Project egy non-profit, stratégiai és globális szervezet, amely elkötelezett a világ-éhség végetvetésére.

2. Paralimpia – A sport erejével a speciális olimpia arra törekszik, hogy egy jobb világot hozzon létre, szorgalmazva az elfogadást és minden fogyatékos társadalmi integrációját

3. Save the Children - Save the Children a vezető független szervezet, amely a gyermekek életszínvonalának tartós javítására törekszik, szerte a világon

4. Avert - Avert egy nemzetközi HIV és az AIDS jótékonysági, munkája a HIV és AIDS fertőzöttek kezelése és megelőzés világszerte

5. World Children Cancer - Küldetésük, hogy javítsák a rák diagnózis, a kezelés és a palliatív ellátás gyermekek számára, szerte a fejlődő világban

Az év vége nem csak itt, de számos más területen is nagy nyereségeket jelent a játékos kedvűeknek. A Karácsony és Újév között időszakot valóságos bónuszözön jellemzi, majdcsak minden online kaszinónál.

Figyelembe véve a kaszinók forgalmát erre az időszakra, teljes mértékben érthető, hogy a kaszinók mindent megtesznek a játékosok vonzására. A sportesemények és az egyéb játékok, amelyek a szabadidejüket szerencsejátékkal eltöltő játékosoknak rendelkezésére áll, hatalmas nyereségeket tesz lehetővé.

A legismertebb és leghíresebb online póker játékok is ebben az időszakban zajlanak, mint a WSOP év végi gála turnéja, amelyre több mint 20,000 játékos szokott benevezni December 28. - 31. között…

Újév, új szerencse!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinomagia.blog.hu/api/trackback/id/tr106967503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása